YOU seizoen 5 aangekondigd!

Netflix heeft YOU seizoen 5 aangekondigd. Dit wordt tevens het laatste seizoen. Het succesvolle drama keerde eerder dit jaar terug met een vierde seizoen, verdeeld over twee delen. Nu krijgt Penn Badgley nog een laatste optreden als de sadistische moordenaar en meestermanipulator Joe Goldberg. Netflix kondigde het vijfde seizoen aan:

“Brace yourself for Joe Goldberg’s final chapter. You will return for a fifth and final season in 2024!” Alongside the tweet, they also attached a video of Joe saying “hello you” several times before ending with “goodbye you”. 

Volgens Deadline zal er een nieuw iemand de leiding hebben achter de camera. Na vier seizoenen als showrunner te hebben opgetreden, verlaat Sara Gamble de rol om zich op andere projecten te concentreren. In haar plaats nemen uitvoerende producenten Michael Foley en Justin W. Lo het over als co-showrunners.

YOU seizoen 5

Nadat zijn oude leven in vlammen is opgegaan, vlucht Joe Goldberg naar Europa om aan zijn “rommelige” verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en, natuurlijk, de ware liefde na te jagen. Maar al snel bevindt Joe zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Nu hangt zijn toekomst af van het identificeren en het stoppen van de persoon die het gemunt heeft op zijn nieuwe vriendengroep van uber-rijke socialites…

De serie heeft rollen voor Penn Badgley, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu, Eve Austin.

Gebaseerd op de romanreeks van Caroline Kepnes, draait You om Joe Goldberg, een giftige stalker met waanvoorstellingen die de neiging heeft extreem geobsedeerd te raken door elk meisje op wie hij verliefd wordt.

YOU is ontwikkeld door Sera Gamble en Greg Berlanti, met Gamble als showrunner. De serie is geproduceerd door Berlanti Productions, Man Sewing Dinosaur en Alloy Entertainment in samenwerking met Warner Horizon Scripted Television. Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo en Marcos Siega zijn uitvoerende producenten.

YOU seizoen 1 t/m 4 is te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...