Wanneer verschijnt Indiana Jones and the Dial of Destiny op Disney Plus?

Wanneer verschijnt Indiana Jones and the Dial of Destiny op Disney Plus? Deze zomer, na meer dan een decennium sinds Harrison Ford voor het laatst zijn beruchte hoed en zweep droeg, keerde Indiana Jones terug naar de bioscoopschermen in een gloednieuw filmavontuur. Maar vanaf wanneer is de film te streamen?

Vandaag is bekend geworden dat Indiana Jones and the Dial of Destiny vanaf 15 december 2023 op Disney Plus Nederland te zien zal zijn.De eerste vier Indian Jones films zijn ook op de streamer te zien.

In Indiana Jones and the Dial of Destiny kruipt Harrison Ford weer in de huid van de legendarische, heldhaftige archeoloog. Hij verscheen voor het eerst in de film Raiders of the Lost Ark (in 1981) en in 1984 keerde hij terug in Indiana Jones and de Temple of Doom, in 1989 zagen we hem in Indiana Jones and the Last Crusade, en ten slotte Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull in 2008.

Het is de eerste film in de serie die niet is geregisseerd door Steven Spielberg, noch met een verhaal geschreven door George Lucas, met Spielberg en Lucas als uitvoerende producenten. Het is ook de eerste film in de serie waarin Paramount Pictures niet is betrokken, aangezien The Walt Disney Company Lucasfilm in 2012 overnam.

De hoofdrollen worden gespeeld door Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Shaunette Renee Wilson, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Oliver Richters, Boyd Holbrook, Mads Mikkelsen, Ethann Isidore.

De regie is dit keer in handen van James Mangold, die samen met Jez Butterworth en John-Henry Butterworth het script schreef.

Indiana Jones and the Dial of Destiny is vanaf 15 december 2023 te streamen op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...