The Tattooist of Auschwitz vanaf juni 2024 op SkyShowtime

De nieuwe serie The Tattooist of Auschwitz is vanaf 7 juni 2024 te zien op SkyShowtime. De miniserie, gebaseerd op de internationale bestsellerroman, is een bijzonder liefdesverhaal met Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King, Anna Próchniak en Jonas Nay. Bekijk hieronder de trailer.

De zesdelige serie is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Lali en Gita Sokolov, die elkaar leerden kennen tijdens hun gevangenschap in het concentratiekamp Auschwitz.The Tattooist of Auschwitz trailer

The Tattooist of Auschwitz is het verhaal van één man, Lali (Jonah Hauer-King), een Slovaakse Jood, die in 1942 werd gedeporteerd naar Auschwitz, het concentratiekamp waar meer dan een miljoen Joden werden vermoord tijdens de Holocaust. Kort na zijn aankomst werd hij benoemd tot een van de Tätowierer (tatoeëerders), met als taak om de identificatienummers op de armen van medegevangenen te tatoeëren. Eén van die medegevangenen is Gita (Anna Próchniak). Ze worden op slag verliefd en zo begint een moedig, menselijk en onvergetelijk liefdesverhaal. Onder constante bewaking van de opvliegende nazi en SS-officier Baretzki (Jonas Nay), zijn Lali en Gita vastbesloten om elkaar in leven te houden.

Zo’n 60 jaar later ontmoet Lali (Harvey Keitel) de beginnende schrijfster Heather Morris (Melanie Lynskey). Lali is onlangs weduwnaar geworden en vindt de moed om zijn verhaal met de wereld te delen. Door zijn verhaal aan Heather te vertellen, wordt Lali, die inmiddels in de tachtig is, geconfronteerd met de traumatische beelden uit zijn jeugd en herbeleeft hij zijn verliefdheid op die meest gruwelijke plek.

De serie gaat in juni 2024 exclusief in première op SkyShowtime en bevat muziek van componist en meervoudig Academy Award-winnaar Hans Zimmer (Inception, Interstellar, Dune) en Kara Talve (Faraway Downs, Prehistoric Planet).

The Tattooist of Auschwitz is geproduceerd door Synchronicity Films in samenwerking met Sky Studios en All3Media International. Jacquelin Perske is Executive Producer en hoofdschrijver van de reeks naast afleveringschrijvers Evan Placey (Associate Producer) en Gabbie Asher. Serena Thompson is Executive Producer bij Sky Studios.

De zesdelige serie The Tattooist of Auschwitz is vanaf 7 juni 2024 te zien op SkyShowtime.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...